proslave venčanja na splavu

Proslave venčanja na splavu zahteva pažljivo planiranje.

Venčanje predstavlja najvažniji dan u životu. Ispunjen posebnom romantikom i najdubljim osećanjima, označava početak novog poglavlja u ljubavi. Dan koji provodite sa najdražim osobama i naravno – na najlepšem mestu.

Imajući ovo u vidu ne čudi što mnoge devojke, pa i momci, maštaju o svom venčanju godinama pre nego što se dogodi. Da li želite da to bude prolećni dan ispunjen najmirisnijim cvećem? Možda biste radije izabrali romantično venčanje pored reke? Ili čekate da svoje slavlje pretvorite u zimsku idilu?

Bez obzira koje je vaše omiljeno godišnje doba, Proslave venčanja na splavu polazi od izbora mesta. Ne samo da ono mora da odgovara broju gostiju, već i da oslikava vašu ljubav.

Prema mišljenju stručnjaka upravo ambijent u kome ćete proslaviti venčanje definiše događaj. Čak doprinosi celokupnom utisku. Zapravo, od njegovog izbora zavisi kako će gosti pamtiti vaše venčanje.

Venčanje u restoranu Malevilla

Velika, glamurozna ili manja intimnija svadba? Jedno je od najčešćih pitanja sa kojim su susreću budući supružnici.

Iako su mišljenja oko broja gostiju razlikuju, u jednom se svi parovi slažu – proslava u luksuznoj sali je najbolji izbor. I dok je ranijih godina ovo podrazumevalo organizovanje venčanja u velikoj sali hotela, danas netradicionalna venčanja postaju sve popularnija. U mnoštvu očaravajućih prostora mnogi parovi se odlučuju da svoje slavlje upriliče u restoranu.

Kompletno renoviran prostor splav-restorana Malevilla krasi glamur dostojan vašeg slavlja. Počev od prefinjenih linija nameštaja, pa do sofisticiranih tkanina i ukrasa na stolovima – svaki detalj je sinonim za neverovatan luksuz.

Još jedna važna karakteristika koju poseduje ovaj restoran jeste parking prostor. Možda vam zvuči nevažno, ali budite sigurni da će vaši gosti biti oduševljeni saznanjem da ne moraju u svečanoj toaleti da pešače niz kvart kako bi stigli do mesta slavlja.

Proslave venčanja na splavu na reci

Ima li išta lepše od venčanja u prirodi? Upravo ovu mogućnost pruža vam restoran na reci Malevilla. Smešten na zemunskom keju, nedaleko od marine, donosi očaravajući pogled koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Nestvarna priroda, koja ga okružuje, unosi dodatnu dozu romantike. Dok zajedno sa otmenim dizajnom enterijera čine idealan dekor za slavlje. Dovoljno je da dodate samo svoje omiljeno cveće i imaćete wow efekat.

Restoran na Dunavu vas oslobađa i potrage za predelom za wedding photo session. Impresivno okruženje i reka imaju moć da svaku fotografiju sa vašeg venčanja pretvore u pravo umetničko delo.

Slasni zalogaji za svačaji ukus

Proslave venčanja na splavu podrazumeva i izbor adekvatnog menija. Ne samo da hrana mora biti vrhunskog ukusa i estetski dekorisana, već i raznovrsna kako bi ispunila očekivanja svih gostiju.

Splav-restoran Malevilla svojim klijentima nudi unapred pripremljene različite menije tako da ćete lako pronaći onaj koji vam odgovara. Ukoliko ponuda ne obuhvata ono što želite, ljubazno osoblje će samo za vas kreirati meni.

Pored roštilja, koji je nezaobilazni deo jelovnika u našoj zemlji, tu su i riblji i morski specijaliteti. Zatim, fantastične čorbe, predjela i drugi delikatesi u čijim ukusima ćete uživati.

Neka vaše venčanje bude bajka o kojoj ste sanjali, izaberite restoran na reci Malevilla.

Related Posts