proslava rodjendana u restoranu zemun

Proslava rođendana u restoranu je poslednjih godina sve popularnija.

Bez obzira da li se pripremate za punoletstvo, jubilarni rođendan ili se bliži samo jedan u nizu – proteklu godinu treba obeležiti na pravi način. Međutim, organizovanje proslave u kući donosi niz ograničenja. Dnevni boravak sigurno neće moći da primi sve goste koje ste planirali da pozovete. Ne treba zaboraviti i veliku pripremu i nabavku hrane i piće.

Da biste izbegli nepotrebni stres oko planiranja rođendana preselite svoje slavlje iz kućnog okruženja u restoran na reci.

Koje prednosti donosi proslava rođendana u restoranu otkriva vam Malevilla.

Slavljenička atmosfera koja se pamti

proslava rodjendana u restoranu zemun

Ništa se ne može uporediti sa atmosferom koju pruža restoran na reci Malevilla. Okruženi rekom, a opet u urbanoj sredini ovo mesto čini da se osećate kao da ste na odmoru iako ste još uvek u svom gradu.

Prelepo okruženje prati ništa manje zadivljujući dizajn unutrašnjosti. Elegantni enterijer i luksuzna dekoracija stvaraju savršeni ambijent za vaše slavlje. Dok besprekorno stilizovani detalji unose prefinjeni glamur kakav očekujete za svoj dan.

Rođendan u restoranu nije obična proslava. Počev od žurke sa DJ-em, klasičnog slavlja sa bendom, pa do animatora – opcije su neograničene. Zaista, splav-restoran Malevilla vam pruža mogućnost da organizujete slavlje kakvo ste oduvek želeli. Čak i ako to podrazumeva tematsku proslavu ili karaoke party, sada to možete i realizovati.

Profesionalno osoblje spremno je da ispuni svaku želju svojih klijenata, uključujući i rođendanske balone i dodatne ukrasa u skladu sa izabranom temom.

Dodatna prednost se ogleda u činjenici da su restorani opremljeni da prime veliki broj ljudi, te ne morate da brinete o spisku gostiju.

Uživajte u svom danu

Pogodnost je glavna prednost kada je u pitanju proslava rođendana u restoranu. Rođendan je jedan od najvažnijih dana u godini. Dan koji treba da bude ispunjen uživanjem i opuštanjem.

proslava rodjendana u restoranu zemun

Slavlje u sopstvenom domu vam ne daje mogućnost da uživate u svom danu. Čak i ako ste neko ko voli da kuva, nije tajna da to oduzima mnogo vremena. Takođe, morate da izdvojite vreme za čišćenje, kako pre tako i nakon proslave.

Srećom, proslava u restoranu vas oslobađa svih ovih poslova. Umesto da dane koji prethode rođendanu potrošite spemajući stan, posluženje i nabavljajući piće, provedite to vreme u drugačijim pripremama. Idite u shopping, poklonite sebi beauty tretman, sredite fizuru – samo su neke ideja koje će doprineti da budete veseli na svom slavlju. Ujedno, učiniće da zablistate u najboljem izdanju, jer ipak – vi ste zvezda večeri!

Da li proslava rođendana u restoranu zahteva veliki budžet?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje ljudi postavljaju pre nego što odluče da svoj rođendan organizuju u splav-restoranu Malevilla.

Ketering, piće, dekoracija, pa i unajmljivanje profesionalnih konobara i DJ ili benda glavni su troškovi pripreme rođendana u kućnim uslovima. Ukoliko ih uporedite sa iznosom koji treba da izdvojite za restoran shvatićete da je proslava rođendana u restoranu znatno povoljnija.

Restoran Malevilla svojim klijentima nudi nekoliko menija za slavlje, kao i idejnih rešanja, tako da svako može da izabere onaj koji odgovara željama i mogućnostima.

Posetite nas i rezervišite datum za svoj rođendan, a detalje oko organizovanja prepustite nama!

Related Posts