organizovanje proslava zemun novi beograd

Organizovanje proslava u restoranu na reci, Malevilla, zauvek se pamti.

Život je ispunjen brojnim lepim događajima. Punoletstvo, diplomiranje, venčanje, krštenje, rođenje deteta, proslava godišnjice – samo su neki od njih koji su vredni slavlja. Naravno, najvažnije trenutke želimo da podelimo sa najbližima.

Ranijih godina većina slavlja priređivana je u kućnim uslovima ili jednostavnim salama restorana. Niko nije brinuo da li ima dovoljno mesta za ples, kakva je dekoracija i da li posluženje nosi dozu estetike. Danas, sve proslave su podignute na viši nivo. Mnoštvo mogućnosti i ideja nameću pitanje izbora restorana.

Da ne biste gubili vreme u traženju savršenog mesta, otkrivamo vam zašto je Malevilla najbolji splav-restoran za organizovanje proslava.

Vizuelni doživljaj koji stvara nove uspomene

Na obali Dunava, na samom početku Zemuna, smeštan je gastronomski kutak po imenom Malevilla. Nalazi se nedaleko od marine i na samo 200 m od Karađorđevog trga, te predstavlja pravu oazu miru. Gradska vreva i zvuci saobraćaja ne dopiru do prostora ovog restorana na reci. Samim tim, ne morate brinuti da će ikakva buka narušiti atmosferu vaše proslave.

Ipak, Malevilla je dovoljno blizu da vaši gosti is svih krajeva prestonice mogu vrlo lako stići do njega. Dok obezbeđeni parking koji je odmah pored objekta oslobađa vas brige oko prevoza.

Ono što splav-restoran Malevilla čini posebnim jeste očaravajući predeo koji se pruža unaokolo. S obzirom da se nalazi na reci možete uživati u tihom talasanju vode i pogledu na zemunsku marinu, kao i na mnogobrojne labudove i patke koje plivaju rekom.

restoran malevilla zemun novi beograd proslave

Organizovanje proslava u restoranu koje odiše glamurom

Vrhunska elegancija i otmenost prostora glavni su faktori za organizovanje proslava. Ove zahteve ispuniće ekskluzivni restoran na reci Malevilla.

Prijatnu spoljašnjost prati moderni dizajn unutrašnjosti. Kompletno renoviran enterijer odiše dozom prefinjenog luksuza. Dok nežni tonovi i romantični detalji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Svaki deo prostora ukrašen je sa stilom, tako da će vaše slavlje imati glamur kakav želite za svoj veliki dan.

Već pri samom ulazu možete osetiti pravu magiju prostora. Dodatni šarm pruža prelepa rasveta. Toplo osvetljenje krasi raskošni sjaj koji će vam pomoći da stvorite bajkovit efekat.

Prostor raspolaže kapacitetom od 160 mesta, te je restoran Malevilla idealan za sve vrste slavlje, uključujući i manja venčanja. Ljubazno, stručno osoblje spremno je da ispuni sve vaše želje kako biste imali proslavu iz snova.

 

restoran malevilla zemun novi beograd proslave

Organizovanje proslava u restoranu podrazumeva najbolji meni

Da je Malevilla pravi izbor za organizovanje proslava potvrđuje i činjenica da ga posećuju najprobirljiviji gurmani.

Savršen spoj tradicionalnih jela i moderne recepture izdvajaju meni ovog restorana od drugih. Posluženje na bazi švedskog stola čine najraznovrsniji delikatesi koji će zadovoljiti svačiji ukus. Za prave gurmane tu su jela od mesa i dobro poznati srpski roštilj. Ljubitelji ribljih specijaliteta biće oduševljeni ribljom čorbom i uvek svežom ponudom rečne i morske ribe, kao i morskim plodovima.

Malevilla se može pohvaliti i najkvalitetnijim vinom renomiranih vinarija, svetski poznatim vrstama piva, kao i mnogim drugim alkoholnim i bezalkolnim pićimaa. Dok čarobne poslastice daće savršen finiš vašoj proslavi.

Izaberite najbolje za svoj dan, rezervišite na vreme proslavu u restoranu na reci Malevilla.

 

 

Related Posts