Smešten na Zemunskom keju, okružen zelenilom i šarmantni Dunavom, restoran Malevilla je osnovan imajući u vidu potrebe za lepim i bezbrižnim organizovanjem proslava i svečanosti i predstavlja savršeno mesto za najposebnije prilike.
Tu smo za vas

Dobrodošli u Malevilla restoran

Elegantno, romantično i samo vaše.

restoran malevilla zemun

Restoran „Malevilla“, smešten u prelepom ambijentu, nudi prostranu salu koja može ugostiti do 160 osoba. S ponosom se ističemo kao idealno mesto za organizaciju raznih svečanosti i posebnih događaja. Bilo da želite da proslavite rođendan, venčanje, krštenje, godišnjicu ili da organizujete poslovni koktel, naš tim će se postarati da svaki detalj bude savršen.

Za one koji žele da upotpune svoje slavlje muzikom, restoran „Malevilla“ nudi raznovrsne muzičke programe. Naša misija je da svaki trenutak proveden kod nas postane dragocena uspomena. Naša predana ekipa će se pobrinuti da svaka vaša želja bude ispunjena, dok se vi opuštate i uživate sa svojim gostima.

Restoran Malevilla vam pruža oazu vrhunske gastronomije gde se ljubav prema hrani pretače u neverovatne kulinarske kreacije. Malevilla je restoran koji nudi neverovatnu paletu ukusa, bogatu teksturama, kako bi vaš svaki obrok bio jedinstveno iskustvo.

Naše recenzije

Posetite nas i uverite se

restoran malevilla zemun
restoran malevilla zemun
Godina tradicije
Zadovoljnih gostiju
Mesta za sedenje
Različitih jela
Posetite nas i uverite se u naš kvalitet i garantujemo da ćete postati naši stalni gosti.

MAKE A RESERVATION