korporativne proslave zemun novi beograd

Korporativne proslave su obavezan deo svakog poslovanja.

Novogodišnja proslava, obeležavanje godišnjice kompanije, 8. mart ili proslava postignutog uspeha – samo su neki od povoda da na jednom mestu okupite svoje zaposlene i saradnike.

Nekadašnja tradicija organizovanja u prostorijama kompanije odavno je nepuštena. U modernom poslovanju korporativne proslave postale su ekskluzivni događaj, te se planiraju detaljno. Počev od restorana, preko spiska zvanica, pa do menija – svaki deo ima bitnu ulogu u formiranju utiska. Ipak, najvažniji je izbor restorana.

Zašto su značajne korporativne proslave?

Svi vlasnici kompanija svesni su da je promocija uspeha najbolji alat za dobar poslovni imidž. Ništa bolje ne promoviše napredak do savršeno organizovane korporativne proslave.

U težnji da se održi visok nivo na konkuretnom tržištu neophodno je posvetiti pažnju svim svojim saradnicima. Upravo u tome vam mogu pomoći proslave u restoranu na reci Malevilla. Prijatna atmosfera pruža vam mogućnost da se svakom ponaosob zahvalite. Ujedno, ostvarite i nove kontakte, za neka nova poslovna dostignuća.

Korporativne proslave su prava prilika da i svojim zaposlenima pokažete koliko cenite njihov trud i zalaganje. Ovim gestom podstaći ćete radnike da razviju osećaj pripadnosti i lojalnosti. Samim tim biće motivisaniji i usredsređeniji na nove radne zadatke.

Imajući ovo u vidu možemo slobodno da kažemo da korporativne proslave, indirektno, utiču na napredovanje kompanije.

Prefinjeni enterijer za zadivljujući efekat

Dizajn enterijera ima ključnu ulogu u celokupnom konceptu proslave. Prema istraživanju, postoji velika verovatnoća da će gosti izbeći dolazak ako mesto smatraju neprikladnim. Upravo zato treba izabrati objekat moderne forme i elitnog enterijera. Ovakav nivo ekskluzive donosi splav-restoran Malevilla.

korporativne proslave zemun novi beograd

Kompletno renoviran prostor ispunjava luksuzan nameštaj ukombinovan sa sofisticiranim ukrasima. Elegantan dizajn pruža savršen balans drvenim elementima dajući dozu otmenosti vašoj proslavi. Dok čiste linije skladno deluju sa atraktivnim teksturama i bojama.

Nemojte zaboraviti da je i lokacija restorana veoma bitna. Sigurno, ne želite da gosti imaju poteškoća da pronađu pravu adresu ili nemaju mogućnost da se parkiraju u blizini. I ovaj uslov ispunjava Malevilla.

Iako je restoran na reci, Malevilla je smešten na odličnoj lokaciji. U najlepšem delu Zemuna imaćete utisak da ste u pravoj oazi mira. Dok obezbeđeni parking ima dovoljno prostora da primi sve vaše goste.

Meni po kome će se vaše korporativne proslave pamtiti

Stalni pritisak zbog rokova stvara tenziju i stres u kancelariji. Sa druge strane, proslava daleko od radnog okruženja čini da se sve neprijatne situacije i konflikti zaborave. Topli ambijent deluje opuštajuće, te ćete vaše kolege videti u drugačijem, ležernijem izdanju.

Za obilje smeha i dobro druženje zaslužni su i vrhunska hrana i piće. Najbolja opcija za korporativne proslave jeste švedski sto.

Neviđeni gastronomski doživljaj garantuje restoran Malevilla. Bogat meni sa akcentom na sveže sastojke, domaće proizvode i vrhunske specijalitete zadovoljiće i najprobirljivija nepca. U prelepoj dekoraciji dominiraju riblji specijaliteti, morski plodovi i originalna jela od mesa. Tu je i pregršt salata i poslastica koje će upotpuniti ove slasne zalogaje.

Ukoliko planirate proslavu svoje kompanije rezervišite na vreme splav-restoran Malevilla. Uslužno, ljubazno i profesionalno osoblje pobrinuće se da vaša proslava ostane svim gostima u sećanju.

Related Posts